Al met de paplepel kreeg ik bodding binnen en mijn fascinatie voor het vlakke land waar ik ben geboren is mettertijd alleen nog maar gegroeid! Zo was er al in het zesde leerjaar een werkstuk over België en nog veel later volgde een webradio volledig gewijd aan muziek Made in Belgium. Lang hoefde ik dan ook niet na te denken toen ik de kans kreeg om mijn eigen zwart-geel-rode delicatessenzaak uit te baten.
Telkens weer nieuwe mensen ontmoeten die er een erezaak van maken om ons gehemelte in hogere sferen te brengen en onze smaakpapillen te prikkelen, dat is wat mij elke dag motiveert. Door meer te weten te komen over hun achtergrond en hun producten, kan ik jullie op mijn beurt hun verhaal vertellen en adviseren. Meer dan een verkoopruimte wil ik dat de Comptoir Belge een ontmoetingsplaats is voor fijnproevers, zowel voor zij die de producten maken als zij die ze consumeren. Dit winkeltje waar ik altijd van heb gedroomd is voor en ook van jullie! Ik hou met veel plezier de deur wagenwijd open. Liefhebbers van de tafelgeneugten, van hier of elders, wees welkom!